Αλληλεγγύη στους Εργάτες της Αλουμινοβιομηχανίας «ΛΟΥΚΙΣΑ»

Στην αλουμινοβιομηχανία «ΛΟΥΚΙΣΑ» (Λεύκτρων 12, Περιστέρι) δουλεύουν συνολικά 50 εργάτες στους οποίους η εργοδοσία χρωστάει δεδουλευμένα περίπου ενός χρόνου. Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2011 οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ενώ η εργοδοσία εκτός από την τρομοκρατία που εκτοξεύει, καλώντας την αστυνομία και καταθέτοντας μηνύσεις εναντίον των εργαζομένων, έχει επιχειρήσει να βγάλει από το εργοστάσιο υλικά προκειμένου να εκτελέσει παραγγελίες.

 

Σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και μετά από συνεννόηση με τους απεργούς προχωράμε σε συλλογή τροφίμων αλλά και χρημάτων μια και δύο από τους εργαζόμενους δεν δικαιούνται να πάρουν ακόμα και αυτό το ελάχιστο επίδομα της επίσχεσης και βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση.

 

Το Σάββατο 4/2/2012 συγκεντρώνουμε από τις 11.00 π.μ. – 7.00 μ.μ. στη Συλλογική Κουζίνα ElChef  (Τσαμαδού 15) τρόφιμα και χρήματα. Οτιδήποτε μπορεί να φέρει ο καθένας/καθεμιά από εμάς σίγουρα θα αποδειχθεί χρήσιμο. Ας το κάνουμε αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας.

Περισσότερα για τον αγώνα των εργατών στη ΛΟΥΚΙΣΑ μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

Συλλογική Κουζίνα ElChef

This entry was posted in Κείμενα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply